free web hosting | free website | Business Hosting Services | Free Website Submission | shopping cart | php hosting
Preporuceni linkovi
Kako?
Odgovor je zapanjujuci.KNJIGA.Pre oko godinu dana narucio sam od prijatelja knjigu o predvidjanju sportskih rezultata,zasto kriti,Astrologija za sportove-John Frawley, samo zato sto sam inace dugo imao u glavi slicnu ideju za sasvim logican zakljucak.Ako se mogu predvideti ljudske sudbine zasto ne bi bilo moguce predvideti i tako minorne dogadjaje za Univerzum a toliko vazne za ljudski rod kao sto je odgovor na pitanje ko ce pobediti, Partizan ili Zvezda. Sada cu vas sve iznenaditi sa konstatacijom da u zivotu nisam procitao veci  tekstualni otpadak od te knjige.A smisla za humor kao na sahrani.
Kada sam dobio knjigu bacio sam se na posao da proverim da li zaista sva ta pompezno najavljena i napisana pravila daju konzistentne rezultate.Malo po malo ustanovio sam da nijedno pravilo za fudbalske utakmice ne daje isti rezultat pod istim okolnostima.Da li je moguce da citam prevaru veka,zapitao sam se.
U osnovi ideja o predvidjanju sportskih rezultata je apsolutno tacna.Do tog zakljucka sam dosao za vreme koje sam proveo analizirajuci pravila iz knjige.
Medjutim otkrio sam da je pristup predikcijama u sportu uz koriscenje poznatih astroloskih metoda generalno potpuno pogresan.Naime, ako primenite Natalnu astrologiju i znanje is tog dela astrologije, dobicete precizno pogresne rezultate,bas kao iz knjige.Inace ovo je prva knjiga iz ove oblasti ikada napisana, bar koliko je meni poznato. Da nije,verovatno ne bi citavu oblast koja je ujedno i najzanimljivija potpuno pogresno obradila.
Ono sto svako ko procita ovaj tekst a i onaj ko o Astrologiji nema pozitivan stav, mora da razume i prihvati je da je Astrologija,svidjalo se to nekome ili ne, nauka,ne srecan pogodak vec tacna predikcija. Ne interpretacija po volji astrologa nego precizna primena pravila iz Astrologije.
Astrolog moze napraviti gresku samo ako ne sledi teoriju koja u ovom slucaju mora ostati ista kao i praksa.
Ono sto se takodje mora razumeti da u Astrologiji postoje egzaktne vrednosti i potpuno merljivi aspekti.Drugo je pitanje koliko smo od tih merljivih vrednosti otkrili.Cak i u Natalnoj Astrologiji.Recimo On nju voli sa toliko i toliko poena.Ali postavlja se pitanje kome takvo objasnjenje za ljubav treba.
U Natalnoj Astrologiji mozete koristiti termine VISE, MANJE, MALO, MNOGO, medjutim tih pojmova u sportskim predikcijama NEMA. U sportskim predikcijama nema manje ili vece pobede ili manjeg ili veceg poraza, doduse literarno nastrojen astrolog moze da sebi da dozvoli da predikciju pobede pobrka sa brojem golova.Kao sto ni GOL ZA MALO nista blize ne odredjuje krajnji skor vec vise predstavlja temu za neprakticnu analizu utakmice.
Mnogi astrolozi su pokusali da predvide ishod utakmica i mnogi u tome nisu imali uspeha.Cak cete na internetu imati prilike da procitate nesto malo informacija na temu sportskih predikcija.Procitajte ih slobodno nista necete izgubiti osim VREMENA.
Moj metod nije jos uvek objavljen, licno, nadam se da necu ni morati da ga objavljujem medjutim rezultate mozete videti ako posetite i preporucene stranice
www.astrologyweekly.com/forum/showthread.php?p=134317#post134317
www.geocities.com/sportastrology
Da li je moguce dati pogresnu predikciju u sportu.Da, ponekad, mi smo svi ipak ljudi.
Da li je moguce predvideti ko ce pobediti? Naravno.
Da li je moguce predvideti broj golova? Naravno.
Bilo koji fudbalski mec u bilo koje vreme i na bilo kojem mestu se moze predvideti u rezultatu i golovima.Cak  i broj zutih kartona pa i kornera.
Pozdrav svima i puno preciznih predikcija
Franco
Moja stranica za predikcije u fudbalu
www.geocities.com/sportastrology
Moja tema
www.astrologyweekly.com/forum/